e-CMR

e-CMR

De digitale vrachtbrief, ook wel e-CMR genoemd, biedt belangrijke voordelen ten opzichte van de papieren vrachtbrief. Zo zal de e-CMR zorgen voor een vlottere communicatie binnen de logistieke keten, zodat het logistieke proces efficiënt en kwalitatief optimaal verloopt voor alle betrokkene partijen.   

e-CMR - Duurzaamheid

Vincent Logistics blijft de ecologische voetafdruk van al zijn activiteiten minimeren door vanaf 2021 de e-CMR te introduceren bij zijn klanten. Om u een betere opvolging van uw bestellingen te garanderen, krijgt u dankzij de dematerialisatie van de bijhorende documenten toegang tot de realtime opvolging van alle transporten die wij voor uw rekening uitvoeren. U kan ook gelijktijdig een kopie van de elektronische vrachtbrief per mail ontvangen zodra uw klant tekent voor ontvangst. 

Portail client eCMR Vincent Logistics
Klantenportaal voor de opvolging van de transporten in realtime en toegang tot gerelateerde documenten ( foto’s, leveringsbon, handtekeningen, …)

Bovendien helpt de contactloze handtekening van de e-CMR tegen de verspreiding van het Covid-19 virus. De e-CMR vermindert zowel administratieve taken en vermijdt het fysiek contact tussen alle aanwezigen op de laad- en losplaatsen. De chauffeurs en de ontvangers kunnen de informatie van de vervoersdocumenten op een veilige manier en met respect voor social distancing controleren.

De gegevens worden gecodeerd en opgeslagen om een veilige toegang tot uw documenten te garanderen. Alle informatie met betrekking tot uw transportorders zijn gedurende de wettelijke periode van 10 jaar op het Dashdoc portaal beschikbaar.