Over ons

Al meer dan 45 jaar een passie voor service!

Vincent Logistics, actief op het gebied van transport en logistiek, heeft zich gespecialiseerd in verschillende belangrijke sectoren:
 
  • General Transport : Transport van gepalletiseerde en verpakte goederen
  • Dedicated Transport op contractuele basis
  • Plateau Transport van verschillende type machines zoals grondverzet – en landbouwmachines, … met een gewicht van minder dan 28 ton.
Vincent Logistics heeft altijd de ambitie gehad om tot de beste bedrijven op de markt te behoren dankzij hun moderne faciliteiten, infrastructuren en met de meest hoogtechnologische voertuigen en dit in combinatie met een geoptimaliseerde managementprocessen en de voortdurende drive om te innoveren.

De familie Vincent, eigenaar en manager van dit traditionele familiebedrijf, zet zich in om de continuïteit van dit succes te waarborgen door middel van strategische en organisatorische beslissingen, zonder zich te verliezen in korte termijnoverwegingen zoals winstbejag.

Onze diensten zijn altijd in lijn met de behoeften van de markt. Wij willen onze klanten toegevoegde waarde bieden door innovatieve, efficiënte en gepersonaliseerde logistieke en transportoplossingen, waar en wanneer mogelijk.

Daarom hechten wij veel belang aan de beste efficiëntie/kostenratio ! Ons doel is om sterke en duurzame relaties met onze klanten aan te gaan. De kern van ons engagement: flexibiliteit, transparantie en kwaliteit van de dienstverlening!

Een gemotiveerd team

Vincent Logistics heeft oog voor professionele ontwikkeling en wil al zijn medewerkers de kans bieden om de kwaliteit van hun werk te verbeteren. De stabiliteit, veiligheid en duurzame ontwikkeling van onze medewerkers zijn essentieel voor ons. Daarnaast is de juiste opleiding van onze medewerkers, chauffeurs en magazijnmedewerkers het beste bewijs van de inzet van Vincent Logistics voor zijn klanten.
 

Bedrijfsethiek

Wij zetten ons in voor een eerlijk, correct en integer gedrag tegenover onze medewerkers, klanten en leveranciers, de overheid en de maatschappij in het algemeen om de goede reputatie van ons bedrijf te behouden. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op respect, erkenning en eerlijkheid!
 

Rentabiliteit en respect voor het milieu

Zoals de meeste wegvervoerders werkt Vincent Logistics dagelijks volgens de principes van economische rentabiliteit, terwijl het bedrijf economische en efficiënte oplossingen nastreeft.
 
Daarom geven wij ecologie een centrale plaats in onze activiteiten:
  • door het plannen en ontwikkelen van een passende, energie-efficiënte infrastructuur
  • door te investeren in geavanceerde voertuigen
  • door het analyseren en implementeren van efficiënte en milieuvriendelijke transportsystemen
  • door het optimaliseren van logistieke processen.
Door toepassing van continue verbeteringsprocessen volgens ISO 14001 en CO2-conventies verbeteren we voortdurend ons efficiëntieniveau en handelen we in overeenstemming met de toepasselijke wetten.