LED-verlichting

LED-verlichting

En betere verlichting voor betere resultaten.
 
De industrie staat voor verschillende uitdagingen om haar ontwikkeling en duurzaamheid te waarborgen… In de transport- en logistieke sector is het noodzakelijk om de kosten zorgvuldig te beheersen om concurrerend te blijven!
LED-verlichting - Duurzaamheid
Verlichting kan aflopen tot 80% van de elektriciteitsrekening van een magazijn. Daarom is het best om verlichting zo efficiënt, economisch en ecologisch mogelijk te maken!

Vincent Logistics heeft ervoor gekozen om al zijn kantoren en magazijnen uit te rusten met LED-verlichting om het energieverbruik en daarmee de milieu-impact zoveel mogelijk te beperken. Naast het lagere elektriciteitsverbruik zijn alle componenten van een LED-lamp volledig recycleebaar. In tegenstelling tot fluorescentielampen bevatten LED's geen kwik. Dit is positief voor het milieu en draagt bij tot een veiliger en duurzamer gebruik van de lampen.

Los van deze economische of ecologische overwegingen is het ook bewezen dat adequate verlichting een merkbare invloed heeft op het welzijn en de gezondheid van de werknemers. Verlichting wordt dan een synoniem voor efficiëntie en prestaties, waarden die vast zijn verankerd in het DNA van Vincent Logistics. Goede verlichting zorgt voor optimaal visueel comfort en vermindert vermoeidheid, waardoor de kans op fouten en ongelukken wordt verkleind.

Als verantwoordelijke werkgever is Vincent Logistics van mening dat veiligheid op de werkplek essentieel is! Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze medewerkers altijd profiteren van een veilige en dus productieve werkomgeving.

Samengevat: Voor Vincent Logistics is LED-verlichting de meest energie-efficiënte lichtbron, terwijl de impact van onze activiteiten op het milieu wordt beperkt. Ondanks een hogere aankoopprijs dan traditionele verlichting blijft het een optimale investering voor bedrijven als het onze.