Images
Images
Images
Transport

General Transport

Dankzij een krachtig IT-systeem en de centrale planning van de bestellingen en ritten kunnen we professioneel logistiek advies verstrekken en bestellingen op de voet volgen, vanaf het laden tot het lossen bij de klant.

General Transport - Transport
Transport aanvraag
Vincent Logistics heeft tal van concurrerende oplossingen ontwikkeld voor een snel en efficiënt transport van bijvoorbeeld de volgende producten en goederen, of het nu gaat om het transport van volle ladingen, groupage of de distributie van gepalletiseerde producten:
  • droge levensmiddelen
  • grondstoffen voor de voedingssector
  • verpakkingsmateriaal voor de voedingssector
  • bouw- en isolatiematerialen
  • enz.
Vincent Logistics beschikt over verschillende type voertuigen, die kunnen worden aangepast naargelang  het volume of de specifieke afmetingen van de goederen.

Wij kunnen onze voertuigen uitrusten met een lift, meeneemheftruck voor het correct laden of lossen van uw producten.

We concentreren onze transportactiviteiten vooral op de Benelux, Frankrijk en Duitsland. We bestuderen elke aanvraag echter op basis van de volumes en de bestemming in Europa. Wij kunnen aan al uw aanvragen voldoen, of het nu gaat om traditioneel of zeer specifiek transport.

In de loop van 2021 hebben wij het gebruik van de elektronische vrachtbrief e-CMR veralgemeend voor al onze klanten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw transportprojecten zorgvuldig bestuderen en de beste oplossing voorstellen in overeenstemming met uw behoeften.