Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Logistiek

Infrastructuur en service

Waarom Vincent Logistics (als logistieke partner) kiezen?

Is uw bedrijf op zoek naar oplossingen en ruimte om uw goederen tot aan de levering op te slaan? Wij bieden kant-en-klare oplossingen volgens uw behoeften en beperkingen. Onze logistieke voorstellen op maat vormen samen met onze verschillende transporttypes een allesomvattende oplossing.

Vincent Logistics beschikt over diverse perfect uitgeruste magazijnen met een totale oppervlakte van 40.000 m² en meer dan 25.000 m² buitenopslagruimte. Er is een toegangscontrole 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Deze magazijnen zijn geschikt voor het stockeren van grote volumes van verschillende types van niet-gekoelde goederen. Wij zorgen voor uw opslag en de goede bewaring gedurende een overeengekomen periode.

Vincent Logistics, al bijna 20 jaar specialist in logistiek, regelt de opslag en handling van uw goederen. Dankzij onze ervaring, flexibiliteit en infrastructuur van hoog niveau kunnen wij precies aan uw behoeften voldoen en specifieke opslagaanbiedingen ontwikkelen.

Een team van proactieve en beschikbare medewerkers staat tot uw dienst om uw bestellingen te laden, te lossen, op te slaan, te verpakken, te herverpakken, te beheren, voor te bereiden en te distribueren, en tegelijkertijd te zorgen voor een vlekkeloze opvolging van de geleverde dienst.

Onze knowhow strekt zich ook uit tot aanvullende diensten, zoals het herverpakken van producten direct bij uw klanten, of reverse logistics, door middel van een kwaliteitsexpertise (diagnose) en retourbeheer (weigering van de levering, fout in de bestelling, schade, enz.).

Onze magazijnmedewerkers zijn hooggekwalificeerd en behandelen uw goederen op een professionele manier.

Wij werken dagelijks met EDI (Electronic Data Interchange) om de gegevensuitwisseling te beveiligen en de zendingen van onze klanten op betrouwbare wijze te behandelen. Dit systeem staat garant voor soepele en geoptimaliseerde werkprocessen.

Dankzij een krachtig computersysteem kunnen we de inkomende en uitgaande stromen nauwkeurig volgen. Vincent Logistics beschikt over een eigen WMS (Warehouse Management System), dat integraal deel uitmaakt van onze knowhow en ons helpt om een feilloze traceerbaarheid te garanderen. Zo kunnen wij onze klanten regelmatig en accuraat informeren over de staat van de voorraden, zodat wij de zendingen onder de beste omstandigheden kunnen plannen en uitvoeren.