Images
Images
Images
Transport

Plateau Transport

Vincent Logistics zet zich in voortdurend concurrerend te blijven en vertrouwt op het gebruik van gestandaardiseerde voertuigen die zijn uitgerust met lieren en hydraulische oprijplaten.

Bovendien beschikken zijn onze voertuigen over permanente vergunningen voor uitzonderlijk transport, waardoor we zeer snel kunnen reageren op aanvragen van klanten.

Plateau Transport - Transport
Transport aanvraag
Vincent Logistics biedt een hele waaier aan transportoplossingen voor :
 
  • bouw- en grondverzetmachines
  • Koelaggregaten en luchtbehandelingsunits voor de bouwsector
  • bouwmaterialen
  • onderdelen en machines voor de landbouwsector
  • Mobiele woonunits
  • enz.
Zo kunnen we volumineuze machines onder de beste omstandigheden vervoeren en toch aan de wetgeving inzake totale hoogte voldoen.
In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het transport van volumineuze, licht en hoogwaardige goederen met behulp van plateau-opleggers. Wij hebben hoogwaardige transportoplossingen ontwikkeld voor het vervoeren van hoge en brede ladingen waarmee we toch binnen de 28 ton limiet blijven. Wij vervoeren voornamelijk naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland, en Scandinavië.
 
In de loop van 2021 zullen wij voor al onze klanten de digitale vrachtbrief e-CMR invoeren.
 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw transportprojecten zorgvuldig bestuderen en de beste oplossing voorstellen in overeenstemming met uw behoeften.