Images
Images
Images
Transport

Dedicated Transport

Bij dedicated transport worden de voertuigen volledig aangepast aan de wensen van onze klant.  Hierdoor is het mogelijk om de eigen huisstijl van de klant door te voeren in het transport. De laadruimte wordt niet gebruikt voor zendingen van andere klanten. Dedicated transport is op maat gemaakt en de chauffeur kan ook indien gewenst het bijhorende bedrijfsuniform dragen.

Dedicated Transport - Transport

Vincent Logistics heeft een zeer lange ervaring in de levering van kantoorbenodigdheden, schaarliften, sanitaire producten en industriële gassen.

Klanten die kiezen voor dedicated transport weten zeker dat:

  • ze hun eigen klanten efficiënte logistieke en transportdiensten aanbieden
  • altijd over voertuigen beschikken die speciaal zijn uitgerust op basis van hun activiteit
  • profiteren van een gedegen expertise op het gebied van beheer, opleiding en certificatie van chauffeurs
  • vrij zijn van administratieve verplichtingen
  • vooraf hun transportbudget kennen
  • enz.

In tegenstelling tot transport van groupage is dedicated transport het vervoer van één lading in een voertuig met publiciteit volledig in uw huisstijl.

Dit voertuig wordt gekozen en aangepast aan de kenmerken van het transport, uw producten en de wensen van uw klanten.

Onze chauffeurs zijn opgeleid volgens werkprocedures van onze klanten, spreken hun taal en worden echt "ambassadeurs" voor hun (eind)klanten!

Transport "op maat" onderscheidt zich door de kundigheid van dienstverleners zoals Vincent Logistics om hun voertuigen aan te passen aan de voortdurend veranderende eisen van de sector.

Het doel is om op het afgesproken tijdstip de nodige middelen in te zetten om eventuele risico's van voorraadtekort in de fabrieken of verkooppunten van uw klanten op te vangen. Onze ervaring en ons team van professionals garanderen u transportdiensten die voldoen aan uw eisen op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. In de loop van 2021 zullen wij voor al onze klanten de digitale vrachtbrief e-CMR invoeren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw transportprojecten zorgvuldig bestuderen en de beste oplossing voorstellen in overeenstemming met uw behoeften.

Contactpersoon