Corona-virus

Vincent Logistics organiseert de aanpak van het coronavirus!

Beste klant
 
Naar aanleiding van de genomen maatregelen van de federale overheid, informeren wij u dat de activiteiten binnen Vincent Logistics verder worden gezet en dat wij tegelijkertijd alle nodige maatregelen nemen om de verspreiding van het Corona-virus te vertragen. 

Binnen onze organisatie hebben wij sinds 2 weken extra maatregelen getroffen voor het garanderen van het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers en van alle mensen die in contact komen met ons bedrijf.

Deze maatregelen zijn:
  • Het sensibiliseren tot regelmatig wassen van handen met zeep en water en gebruik van handontsmettingsmiddel. Desinfecteringsgels staan op verschillende afdelingen ter beschikking. Ook voor chauffeurs en magazijniers worden deze middelen ter beschikking gesteld;
  • Geen uitwisseling van lichamelijke beleefdheidscontacten: geen hand geven, zoenen, omhelzingen. Vermijden van nauw contact met voldoende afstand (+- 1.5 m);
  • Extra aandacht aan het schoonmaken van sanitaire ruimten, eetzalen en kleedkamers;
  • Fysieke vergaderingen worden per skype georganiseerd of uitgesteld naar latere datums.
In deze uitzonderlijke periode willen wij u als klant verzekeren dat wij alles in het werk stellen om de service verder te verlenen en de impact op de supply chain en leveringen van onze klanten tot een minimum te beperken. 
Delen opLinkedIn